Vriend worden

Dus je wilt graag vriend worden van Stichting Kermis FM? Dat vinden we erg leuk! Zonder onze vrienden en sponsoren kan Kermis FM niet bestaan.

Ieder jaar weer brengt Kermis FM de Tilburgse Kermis bij de mensen thuis, maar ook de mensen thuis naar de kermis. Daarbij bouwen we mee aan het succes en de naamsbekendheid van de Tilburgse Kermis. Kermis FM is een multimediaal platform met uitzendingen via radio en televisie en een website met het laatste kermisnieuws. Het volledige project wordt gerund door gepassioneerde vrijwilligers. Van presentatie tot (camera)regie, van techniek tot het koken. Daarmee is Kermis FM niet alleen een uithangbord voor Tilburg, maar ook een kweekvijver voor nieuw talent. Vele (tegenwoordig) bekende namen, hebben eerder hun debuut gemaakt op onze etherfrequentie. Maar ook voor het werk achter de schermen wordt bij Kermis FM veel geleerd. Zo vinden veel vrijwilligers dankzij hun ervaringen bij ons een stageplek of baan bij genormeerde organisaties, zoals de NOS, BNR Nieuwsradio, 3FM en Radio 538.

Onze vrienden zijn dan ook trots dat zij kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het talent dat bij Kermis FM rondloopt, en dat dragen we ook uit. Daar moet jouw (bedrijfs)naam toch bij staan?

Met een bedrag van €105,90 per jaar kun je ons al steunen.

Waarom je vriend wilt worden

Als vriend van Kermis FM blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen middels een digitale nieuwsbrief. Zo laten we je bijvoorbeeld als eerste iets te zien van onze nieuwe programma’s.

Tenslotte zijn we trots op onze vrienden, en dat laten we graag weten. Daarom wordt jouw steun vereeuwigd op onze vrienden-banner, die tijdens de Tilburgse Kermis aan onze studio hangt.

Doneer €105,90

 

en word vriend van Kermis FM

Doneer als particulier

Doneer als bedrijf