Vacature Penningmeester

GEEF JIJ ONZE FINANCIËN EEN BOOST(ER)?

Tijdens besprekingen met de coördinatoren van de verschillende teams worden de budgetten voor het jaar vastgesteld en kijk je wat er mogelijk is met de financiële middelen die we hebben. De rekeningen komen bij jou binnen en je zorgt dat deze op tijd voldaan worden. Je onderhoudt het contact met de accountant en draagt zorg dat alle bonnetjes correct gearchiveerd zijn voor de boekhouding. Een vrijwilliger heeft kosten gemaakt voor Kermis FM en declareert die kosten bij jou.
Dit is een kleine greep uit de werkzaamheden van de penningmeester in het bestuur bij Kermis FM. Gaat je
hart hier sneller van kloppen? Lees vooral verder!

WIE IS KERMIS FM?

Stichting Kermis FM is een organisatie die radio en TV uitzendingen verzorgd op de grootste kermis van de Benelux, de Tilburgse Kermis. Daarnaast maakt Kermis FM tijdens deze dagen een hoop online content en zijn wij op alle sociale kanalen aanwezig. Deze uitzendingen komen tot stand met behulp van meer dan 200 enthousiaste vrijwilligers. Zij zitten zich, sommige gedurende het hele jaar, in om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. De vrijwilligers bestaan uit mensen met allerhande verschillende expertises en kennisniveaus. Kermis FM is daarmee een inclusieve leerschool voor iedereen die kennis en kunde op wil doen.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een ervaring om deel uit te maken van één van de grootste media evenementen van het jaar, op unieke locatie.
  • Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen in een laagdrempelige omgeving, in een informele sfeer.
  • Ook bieden wij een vriendengroep van meer dan 200 mensen. Tijdens de tien dagen Tilburgse Kermis ontstaan er vele vriendschappen die vaak ook buiten het seizoen blijven bestaan. Dit noemen we zelf de paarse familie, iedereen is welkom.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Organisatievermogen; de vrijwilligers en leveranciers rekenen op jou om het overzicht te houden over onze financiën.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel; je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
  • Een grote bak enthousiasme; voornamelijk met leuke dingen bezig zijn, is voor ons allemaal belangrijk!
  • Enige affiniteit met boekhouding is een pré.
  • Ervaring in een bestuursfunctie is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist!

WAT KOST HET QUA TIJD?

Naast penningmeester ben je ook algemeen bestuurslid. Tijdens de maanden augustus tot en met februari vergaderen wij 1x per 4 weken, in de maanden maart tot en met juli komen we dichter bij de start van de Tilburgse Kermis en vergaderen wij 2x per 4 weken. Daarnaast hebben we 1x per kwartaal een overleg met de coördinatoren en de raad van advies. De secretaris deelt de vergaderdata voor het gehele jaar in december. In juli en augustus heeft de penningmeester wat meer werk, omdat dan de facturen verwerkt moeten worden. Gemiddeld genomen ben je maximaal 2 tot 4 uur per week bezig, buiten het seizoen iets minder, net na de kermis iets meer.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je solliciteren op deze functie, neem dan contact met onze secretaris via [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.