Vacature Algemeen Bestuurslid

TREK JIJ MEE AAN DE TOUWTJES?

Je geeft samen met de andere bestuursleden actief vorm aan de organisatie en het beleid van Kermis FM. Vanuit je ervaring en netwerk zorg je samen met de andere bestuursleden dat de komende edities wederom een feestje worden. Je pakt een portefeuille op die past bij jouw interesses en waarin je je enthousiasme kwijt kan. Heb jij zin om algemeen bestuurslid te worden? Lees dan direct verder!

WIE IS KERMIS FM?

Stichting Kermis FM is een organisatie die radio en TV uitzendingen verzorgd op de grootste kermis van de Benelux, de Tilburgse Kermis. Daarnaast maakt Kermis FM tijdens deze dagen een hoop online content en zijn wij op alle sociale kanalen aanwezig. Deze uitzendingen komen tot stand met behulp van meer dan 200 enthousiaste vrijwilligers. Zij zitten zich, sommige gedurende het hele jaar, in om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. De vrijwilligers bestaan uit mensen met allerhande verschillende expertises en kennisniveaus. Kermis FM is daarmee een inclusieve leerschool voor iedereen die kennis en kunde op wil doen.


WAT BIEDEN WIJ?

• Een ervaring om deel uit te maken van één van de grootste media evenementen van het jaar, op unieke locatie.

• Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen in een laagdrempelige omgeving, in een informele sfeer.

• Ook bieden wij een vriendengroep van meer dan 200 mensen. Tijdens de tien dagen Tilburgse Kermis ontstaan er vele vriendschappen die vaak ook buiten het seizoen blijven bestaan. Dit noemen we zelf de paarse familie, iedereen is welkom.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

• Sterke communicatieve vaardigheden; Je houdt je collega’s actief op de hoogte van wat er speelt in jouw portefeuille.

• Organisatievermogen; ondanks dat we het met z’n allen doen, ben je in staat om je eigen werk te organiseren.

• Verantwoordelijkheidsgevoel; je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

• Een grote bak enthousiasme; voornamelijk met leuke dingen bezig zijn, is voor ons allemaal belangrijk!

• Ervaring in een bestuursfunctie is een pré, maar geen must.


WAT KOST HET QUA TIJD?

Als algemeen bestuurslid neem je actief deel aan de vergaderingen.Tijdens de maanden augustus tot en met februari vergaderen wij 1x per 4 weken, in de maanden maart tot en met juli komen we dichter bij de start van de Tilburgse Kermis en vergaderen wij 2x per 4 weken. Daarnaast hebben we 1x per kwartaal een overleg met de coördinatoren en de raad van advies. De secretaris deelt de vergaderdata voor het gehele jaar in december,

je hebt dus een duidelijke jaarplanning. Afhankelijk van de portefeuilles waar je je mee bezig wilt houden, kan de tijd die je kwijt bent variëren. Het is mogelijk om verschillende taken te verdelen samen met je mede bestuursleden. Gemiddeld genomen ben je maximaal 4 tot 8 uur per maand bezig, buiten het seizoen minder, tijdens en net na de kermis iets meer.


Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je solliciteren op deze functie, neem dan contact met onze secretaris via [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.