De Vakantiekermis Tilburg

Wooehooe! Net als in 2020 krijgt Tilburg ook dit jaar een Vakantiekermis! Er komt zo’n drie kilometer aan kermislint, met ongeveer 135 attracties.

Waar moet ik zijn?

In Tilburg natuurlijk (duh). De Vakantiekermis is verdeeld over twee plekken in de binnenstad. Deel één loopt van het Stadhuis tot ijssalon Intermezzo. En voor het tweede deel moet je naar het het NS plein, het Besterdplein en de Burgemeester Brokxlaan. Op de Besterdring en het Koningsplein komt dit jaar geen kermis.

Wanneer is het?

De Vakantiekermis komt er van vrijdag 16 juli tot en met zondag 25 juli. In de weekenden zijn de attracties open tussen 13 en 23 uur. Doordeweeks gaat de kermis een uurtje eerder dicht, om 22 uur.

Zo zag de Vakantiekermis er vorig jaar uit.

Hoe kom ik er?

Je kunt heel makkelijk met de trein naar Tilburg komen. Vanaf Station Tilburg is het maar een paar minuutjes lopen naar de attracties.

Met de auto komen kan natuurlijk ook. Parkeergarages zijn er zat! Als je wil weten waar nog plek is, check dan dit handige overzichtje dat we voor je gemaakt hebben.

Welke attracties zijn er?

Vanwege corona is de kermis een tikkie kleiner dan anders. Er staan zo’n 135 attracties. Welke dat precies zijn, lees je hier.

Je kan dit jaar in 135 verschillende attracties

Zijn er evenementen?

Reken niet op grote side-events dit jaar.

En Roze Maandag?

Ook die gaat helaas niet door. Maar niet getreurd: er komt wel een supermooi alternatief! Bij Kermis FM organiseren we op 19 juli samen met de Stichting Roze Maandag het Grote Roze Maandag Gala. Die show kun je helemaal coronaproof vanuit huis bekijken. Alleen de popcorn moet je zelf even regelen.

Geen Roze Maandag dit jaar op de kermis, maar gelukkig wel online!

Vragen

Nog iets onduidelijk? Geen paniek! De gemeente heeft een handige lijst gemaakt met veelgestelde vragen. Je vindt ‘m hier. Grote kans dat ook jouw vragen ertussen staan!