Skip to main content

Vrienden van Kermis FM

Dus je wilt graag vriend worden van Stichting Kermis FM? Dat vinden we erg leuk! Zonder onze partners en vrienden kan Kermis FM niet bestaan.

Ieder jaar weer brengt Kermis FM de Tilburgse Kermis bij de mensen thuis, maar ook de mensen thuis naar de kermis. Daarbij bouwen we mee aan het succes en de naamsbekendheid van de Tilburgse Kermis. Kermis FM is een multimediaal platform. We maken uitzendingen op radio en televisie en houden een website bij met het laatste kermisnieuws.

Het project wordt volledig gerund door gepassioneerde vrijwilligers. Van presentatoren tot cameramannen en van technici tot koks.

Daarmee is Kermis FM niet alleen een uithangbord voor Tilburg, maar ook een kweekvijver voor nieuw talent. Veel bekende namen hebben eerder hun debuut gemaakt op onze etherfrequentie. Ook vinden veel vrijwilligers dankzij hun ervaringen bij ons een stageplek of baan bij genormeerde organisaties, zoals de NOS, BNR Nieuwsradio, NPO 3FM en Radio 538.

Word vriend van Kermis FM

WAAROM JE VRIEND WIL WORDEN VAN KERMIS FM

Als vriend van Kermis FM blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen middels een digitale nieuwsbrief. Zo krijg je bijvoorbeeld als eerste iets te zien van onze nieuwe programma’s.

We zijn trots op onze vrienden, en laten dat graag aan iedereen weten. Daarom wordt jouw steun vereeuwigd op onze vrienden-banner, die tijdens de Tilburgse Kermis aan onze studio hangt.

Word vriend van