Word partner van Kermis FM

Dus je wilt graag partner worden van Stichting Kermis FM? Dat vinden we erg leuk! Zonder onze partners en vrienden kan Kermis FM niet bestaan.

Ieder jaar weer brengt Kermis FM de Tilburgse Kermis bij de mensen thuis, maar ook de mensen thuis naar de kermis. Daarbij bouwen we mee aan het succes en de naamsbekendheid van de Tilburgse Kermis.

Kermis FM is een multimediaal platform. We maken uitzendingen op radio en televisie en houden een website bij met het laatste kermisnieuws.

Waarom je partner wilt worden

Onze partners steunen ons omdat ze geloven in wat Kermis FM doet, namelijk: jong mediatalent een platform bieden waar ze zich professioneel kunnen ontwikkelen. Veel van onze vrijwilligers studeren en zoeken in de zomervakantie juist mogelijkheden om extra ervaring op te doen. Je zou kunnen zeggen dat ’t vakidioten zijn, maar ze doen er (gelukkig) zelf vrij nuchter over.

Als partner ondersteun je de ambities van deze mediatalenten. Daar staat uiteraard wat tegenover. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals jouw bedrijfsnaam laten klinken op onze etherfrequentie (landelijk op DAB+!) met een op maat gemaakte radiospot.

Als partner van Kermis FM blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen middels een digitale nieuwsbrief. Zo krijg je bijvoorbeeld als eerste iets te zien van onze nieuwe programma’s.

We zijn trots op onze partners, en laten dat graag aan iedereen weten. Daarom wordt jouw steun vereeuwigd op onze studio, die tijdens de Tilburgse Kermis aan het kermislint staat.

Meer informatie

Geïnteresseerd in een samenwerking? Informeer naar de mogelijkheden via [email protected]