Over Kermis FM

Kermis FM is hét mediaplatform van de Tilburgse Kermis. Tien dagen lang vertellen we je alles wat er op en rond de kermis gebeurt. Dat doen we op alle denkbare platforms. We maken radio, televisie en houden een site bij met het laatste nieuws. En natuurlijk zitten we ook op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en TikTok.

Kermis FM wordt volledig gerund door vrijwilligers. Alles bij elkaar werken er zo’n tweehonderd mensen mee. Van cameramensen tot presentatoren en van technici tot dj’s. Onder onze vrijwilligers zitten elk jaar veel gevestigde namen uit medialand, maar tegelijkertijd is Kermis FM ook een kweekvijver voor nieuw talent.

In 2021 is er geen traditionele Tilburgse Kermis, maar een Vakantiekermis. En natuurlijk zijn ook wij daarbij! Voor het eerst zenden we dit jaar uit vanuit de Spoorzone, niet ver van de attracties in de Burgemeester Brokxslaan. We beginnen dagelijks om 13 uur en gaan door tot 22 of 23 uur.

In heel Nederland volg je ons 10 dagen lang via onze site en app. Wil je alleen radio luisteren? Dan kun je ons in heel Nederland aanslingeren op DAB+. In Tilburg en omstreken kun je bovendien luisteren via 105.9FM.