Over ons

Kermis FM is hét mediaplatform van de Tilburgse Kermis. Tien dagen lang vertellen we je alles wat er op en rond de kermis gebeurt. Dat doen we op alle denkbare platforms. We maken radio, televisie en houden een site bij met het laatste nieuws. En natuurlijk zitten we ook op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en TikTok.

Kermis FM wordt volledig gerund door vrijwilligers. Alles bij elkaar werken er zo’n tweehonderd mensen mee. Van cameramensen tot presentatoren en van technici tot dj’s. Sommigen werken al in de media, anderen willen juist wat ervaring opdoen.

2023

Ook in 2023 komen we onze glazen studio weer opbouwen in Tilburg. Onze uitzendingen beginnen op vrijdag 21 juli. Vanaf die dag kun je Kermis FM in heel Nederland aanslingeren op DAB+. In Tilburg en omstreken kun je ook luisteren via 105.9 FM.

Daarnaast volg je ons natuurlijk via de Kermis FM-app, die je gratis kunt downloaden voor Android en IOS. Via de app kun je niet alleen luisteren en kijken, maar ook de playlist bekijken, het laatste kermisnieuws checken en berichten sturen naar de studio.

Lees ook
Kermis FM vanaf 21 juli weer '10 dagen in Tilburg'

Kermis FM is begonnen in 2009 en wordt dit jaar dus voor de vijftiende keer gehouden.