Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

In memoriam: Joris de Greef

Joris header fit19202 C800ssl1

Tot ons ontstellend groot verdriet bereikte ons dinsdagavond het bericht dat Joris de Greef, een van onze trouwe Kermis FM-vrijwilligers, plotseling is overleden. Hij kwam om het leven bij een auto-ongeval. Hij werd 42 jaar.

Zes jaar lang werkte Joris aan Kermis FM. Als cameraman, redacteur en nieuwslezer, maar ook als hulp in de keuken. Dat laatste maakte dat Joris nagenoeg heel Kermis FM goed kende. Veel Kermis FM’ers ontmoetten Joris bij het opscheppen van hun avondeten.

Radiofanaat

In die zes jaar tijd leerden wij Joris kennen als een ware radiofanaat. Met zijn kennis over het medium wist hij ons nog dagelijks te verbazen. Daarnaast maakte zijn openheid, loyaliteit en onuitputtelijk enthousiasme dat Joris binnen no time een graag geziene vrijwilliger was op de redactie. Ook persoonlijk won hij het vertrouwen van veel van ons. Veel Kermis FM’ers vonden in Joris een betrokken luisterend oor.

We kenden Joris als een onvermoeibaar harde werker voor wie niks te gek was. Zondagmiddag ging hij nog als cameraman mee met kermiswethouder Rolph Dols. Dezelfde avond zagen de kijkers van de Valse Start de beelden die hij schoot. Joris zou nog de hele week meewerken.

Extra uitzending

Op Kermis FM stonden we woensdagochtend stil bij het overlijden van Joris. Om 11.00 uur presenteerden hoofdredacteur Arno Leblanc en bestuurslid Marijn van Bossum een extra uitzending ter ere van hem. Ook de kermiswethouder was daarbij.

We gaan Joris en zijn brede lach enorm missen.

Heb je een bericht voor Joris en zijn nabestaanden? Ga naar kermisfm.nl/joris

Vrijwilligers van Kermis FM verzamelden woensdag even voor 12 uur voor de studio om Joris een waardig eerbetoon te geven.