Dit was de Vakantiekermis op Instagram!

Dit was de Vakantiekermis op Instagram!

De afgelopen 10 dagen was het feest in Tilburg! Van attracties tot snacks en drankjes; het kwam deze dagen allemaal voorbij. En omdat iedereen tegenwoordig alles post op social media (toegegeven: wij ook) is alles terug te vinden op Instagram. We hebben de leukste dingen voor je op een rijtje gezet!

Snoezige foto

De kermis is voor alle leeftijd, van jong tot oud. Kinderen kunnen zich vooral vermaken bij het eendjes vangen en in de theekopjes. Wát een snoezige foto is dit!

Fuifje!

Handen in de lucht (voor dat fuifje)! Anna schoot raak bij het schieten in de kraam. Ze is samen met haar vriend Jente op vakantie in eigen land. Tilburg is een goede bestemming! 

Roze

De foto die niet kan ontbreken op de kermis is een foto met een suikerspin! De roze kleur past mooi voor op je ideale feed. Je zou er bijna trek van krijgen… 

Snikheet & ijskoud

Het weer hadden we deze Vakantie Kermis zeker mee zitten. Het kwik kwam telkens rond de 23 graden. Het was niet te warm en niet te koud. Tijd voor een ijsje! 

Glimlach

Een grote glimlach op de kermis haal je door grote knuffels te winnen op de kermis. Marit heeft op de kermis maar liefst 4 knuffels weten te scoren. 

Cocktail

Mocht je te bang zijn om in een attractie te stappen, dan is een lekkere cocktail, een fris colaatje of een wijntje ook een goede oplossing! Bij de Kattenrug proostte Mike op de laatste dag van de kermis.