Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Dit is nieuw dit jaar op de Tilburgse Kermis

Nieuweattracties fit19202 C800ssl1

Nog precies twee maanden tot de kermis weer begint! Twee! Langzaamaan kun je weer beginnen dromen van jij in al je lievelingsattracties. Rondje in die snelle draaiende met die vele lichtjes en die vrolijke muziek, schiettent, spiegelpaleis, botsautootjes en ach kom, gewoon nog een keer in die snelle draaiende met die vele lichtjes en die vrolijke muziek. Maar dit jaar komen er ook een paar attracties naar Tilburg die je er nog niet gezien had! Vijf op een rijtje:

1. Een grote gele duikboot

Je zou je haast afvragen hoe we het jaren zonder gedaan hebben, maar vanaf dit jaar is’ie er wel gewoon: een grote gele duikboot met een restaurant erin! In de Piushaven stap je in, en met een volledig verzorgd viergangenmenu beloven de organisatoren je langs New York, Rio de Janeiro en Rome te varen.

2. Een beach club

Uitgegeten en weer terug op Tilburgse bodem? Dan kun je rustig uitbuiken in een hangmat in een heuse beach club! Op 300 vierkante meter vind je alles wat je je bij een strand kunt bedenken. Dus terwijl de hemel langzaam rood kleurt en de warme wind door je haren speelt, zit jij je met je voetjes in het zand af te vragen hoe je het beste uit je glas kunt drinken zonder dat je het parasolletje in je neus krijgt.

3. Een circus

De Kermis krijgt een circus! Circus Carero gaat de hele Kermis voorstellingen geven. En ook nog eens gepresenteerd door de jongste circusdirecteur van Europa!

4. Een Laser Pix

Deze vergt misschien wat uitleg, maar zie het zo: de Laser Pix is soort combinatie van een vrolijke darkride en Duck Hunt. Nadat je in het karretje bent gestapt, krijg je een lasergun. Jouw missie: onderweg op zoveel mogelijk doelen schieten!

5. Kermiswethouder Dols

Oké, dit is geen attractie, maar nieuw is ‘ie wel: kermiswethouder Rolph Dols. Hij volgt Erik de Ridder op, die eerder dit jaar stopte bij de gemeente Tilburg. We kunnen niet wachten tot we de kersverse kermiswethouder naar zijn lievelingsattractie kunnen vragen!