Desperados Road Show korter dan voorgaande jaren

Desperados Road Show korter dan voorgaande jaren

Elk jaar is het weer opnieuw genieten tijdens het Desperados Road Show Festival. Al jaren duurt dit spektakel, net als de Tilburgse Kermis, 10 dagen. Helaas heeft de organisatie van de Road Show maandagavond in een Facebook bericht naar buiten gebracht dat dat dit jaar niet haalbaar is.

Maandagavond rond de klok van 10 uur verschijnt er op de Facebookpagina van de Desperados Road Show een belangrijke update over het festival. De organisatie moet noodgedwongen het festival inkorten naar 4 dagen. Normaal gesproken duurt de Desperados Road Show altijd even lang als de Tilburgse Kermis. De nieuwe data zijn vrijdag 22 juli tot en met Roze maandag 25 juli 2022. Block die dus alvast in je agenda.

De reden dat het festival wordt ingekort heeft te maken met de pandemie die alles op zijn kop heeft gezet. Er is een tekort aan podiumonderdelen, beveiliging, horecapersoneel en nog veel meer.

Wat kan ik verwachten?

Hoewel het festival dus maar 4 dagen gaat duren, wordt het wel dikker dan ooit! Er zullen elke dag twee grote stages zijn met twee top of the bill hostings. Je kan dan denken aan Rewind samen met Herrie met Gerrie of Snolly samen met Papi Chulo!

Later deze week belooft er meer over de invulling naar buiten te komen. Hou daarvoor de Facebookpagina van het Road Show Festival in de gaten.