📅 25 juli: De allerlaatste dag (snik snik)

📅 25 juli: De allerlaatste dag (snik snik)

Goeie Mèèrege! Het is zondag 25 juli, dag 10 van de Vakantiekermis. Op deze laatste dag gaat er nog veel gebeuren in Tilburg. Benieuwd wat precies? Lees dan snel verder!

Het weer

Wat het weer betreft hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat het met 23 graden niet te warm en niet te koud is. Het slechte nieuws is dat het flink regent op de laatste kermisdag. Maar geen zorgen: op de kermis zijn genoeg plekken om te schuilen!

Dit speelt er vandaag

  • In een persconferentie blikt kermiswethouder Rolph Dols terug op de Vakantiekermis 2021. De persconferentie begint om 13 uur en is live te volgen op Kermis FM.
  • Net als vorige week zondag staat er ook vandaag een poppenkast op de hoek van de Leonard van Veghelstraat en de Besterdring. Er worden vier voorstellingen gegeven, om 14, 15, 16 en 17 uur.
  • Het is niet alleen de laatste dag van de kermis, maar ook de laatste dag van Kermis FM. Hoofdredacteur Arno Leblanc sluit de 13e editie vanavond af met het programma De Laatste Ronde, waarin hij traditioneel de namen noemt van alle vrijwilligers die hebben meegewerkt.

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Het was gisteren de laatste dag van de Desperados Road Show. Het festival in de Spoorzone zou eigenlijk vanavond pas eindigen, maar meerdere dagen werden gecanceld, waaronder dus de zondag.
  • Bij Kermis FM gingen we langs bij de Power Polyp op de Heuvel. De attractie is uniek in de wereld, de fabrikant heeft hem nooit afgebouwd en daarom heeft een eerdere exploitant hem zelf afgemaakt.
  • En het was feest in onze studio. Otto Scooter kwam langs! Met zijn karakteristieke matje en botsgekke dansmoves zong hij het nummer Botsauto’s.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.