📅 24 juli: Nog twee dagen volop genieten!

📅 24 juli: Nog twee dagen volop genieten!

Goeie Mèèrege! Het is zaterdag 24 juli, dag 9 van de Vakantiekermis. En dat betekent dat je nog precies twee dagen hebt om alle 135 attracties uit te proberen.

Het weer

Met zo’n 22 graden is het nog altijd prima kermisweer. Wel is er kans op een buitje, dus een paraplu is geen overbodige luxe!

Dit speelt er vandaag

  • Het is de allerlaatste dag van de Desperados Road Show. Het thema vandaag: Happy Feelings. Om 19 uur gaan de poorten open.
  • Voor wat extra gezelligheid wandelen er looporkesten door Tilburg. Vorige week zaterdag waren die orkesten er ook, dat zag er toen zo uit.
  • Ook bij Kermis FM wordt het gezellig. Otto Scooter en Benno van Vught komen langs!

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • De formele eindtijd van de Vakantiekermis blijft 21 uur, maakte de gemeente bekend. Zowel donderdag als vrijdag mochten de attracties tot 22 uur openblijven, maar kermiswethouder Rolph Dols benadrukte dat de eindtijd in principe nog altijd 21 uur is.
  • Kermis FM stond in het teken van de Olympische Kermisspelen. Onze radioverslaggevers lieten zich de hele dag van hun meest sportieve kant zien. Ook de kermiswethouder kwam in actie: ‘s middags deed hij mee aan het oliebollen-kogelstoten.
  • Ook gingen we gisteren langs bij de Headquarters van de Vakantiekermis, zeg maar het episch centrum, waar de gemeente alles monitort. Hier check je de beelden!
  • Verder hebben we 6 types verzameld die je áltijd tegenkomt op de kermis. Hier lees je welke dat zijn!

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.