📅 23 juli: Volop zon vandaag op de kermis!

📅 23 juli: Volop zon vandaag op de kermis!

Goeie Mèèrege! Het is vrijdag 23 juli. Ook vandaag kun je je helemaal uitleven in de 135 attracties van de Tilburgse Vakantiekermis. En ook los daarvan is er van alles te beleven. In dit artikel lees je daar alles over!

Het weer

Geen regen vandaag, maar volop zonneschijn! Het wordt zo’n 24 graden in Tilburg.

Dit speelt er vandaag

  • Het is de dag van de openingsceremonie van de Olympische Spelen, en dat ga je ook merken bij Kermis FM. Onze verslaggevers spelen vandaag de hele dag spelletjes tijdens de Olympische Kermisspelen.
  • Voor de derde keer worden ouderen getrakteerd op een heus kermismatinee. Deze keer gaat het om de bewoners van verzorgingshuis Joannes Zwijsen. Ze krijgen allemaal een oliebol en er is gezellige muziek van smartlappenstel Bert en Ria. En extra leuk: ook kermiswethouder Rolph Dols komt langs.
  • En niemand minder dan Peter Selie en Roy Donders komen een feestje bouwen in de Kermis FM-studio!

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Ze is inmiddels 101 jaar oud, maar ook dit jaar kwam Luchtbuks Ria een foto schieten op de kermis. En natuurlijk schoot de Tilburger ook nu weer in de roos!
  • Er worden de laatste dagen van de Vakantiekermis veel mensen verwacht. Dat zei kermiswethouder Rolph Dols op Kermis FM. Hij vraagt iedereen om goed te kijken op de druktemeter van de gemeente.
  • De Eclipse doet het weer! De attractie op de Paleisring kampte afgelopen week met een kapotte encoder. Gelukkig is de storing inmiddels opgelost en hebben de eerste mensen alweer een ritje in de booster-attractie mogen maken.
  • De kermis was gisteren een uur langer open dan gepland. De attracties sloten niet om 21 uur, maar om 22 uur. Het gaat om een proef van de gemeente. Vandaag wordt gekeken of de test een succes was.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.