📅 22 juli: Luchtbuks Ria komt schieten!

📅 22 juli: Luchtbuks Ria komt schieten!

Goeie Mèèrege! Het is 22 juli, dag 7 van de Vakantiekermis. Het belooft weer een gezellige en zonnige kermisdag te worden. Benieuwd wat allemaal gaat gebeuren? Lees dan snel verder, dan praten we je bij!

Het weer

De zon schijnt volop vandaag op de Vakantiekermis. Met zo’n 24 graden wordt het ietsje koeler dan gisteren, maar nog steeds lekker warm!

Dit speelt er vandaag

  • Luchtbuks Ria (101) maakt vanmiddag haar opwachting op de kermis. Traditioneel komt ze ook dit jaar een foto schieten bij de schiettent.
  • Verder zijn er ook vandaag zo’n 135 superfijne, snelle en grote attracties op de kermis waar je in kan. En wist je dat er ook nog eens een megaleuke nostalgische kermis is? Je vindt ‘m in het Stadsbos. Er staan daar onder meer een rups, een zweefmolen en een reuzenrad.
  • Na een dagje pauze gaat onze Kermishitverkiezing weer verder! Inmiddels zijn we aanbeland bij de eerste halve finale. Vandaag gaat de strijd tussen en Doorgaon van Niet Altijd Rozengeur en Mèn Nie Bèlle van CV De Kòljakkers. Stemmen kan vanaf 14.15 uur via onze Insta!

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Het was Kindermiddag! Onze collega’s van Hallo Kids Radio kwamen langs en Lisanne Dijkstra (bekend van TikTok) maakte een superleuke show met kinderen als medepresentatoren.
  • De Desperados Road Show ging gisteren niet door. Waarom precies, is niet helemaal duidelijk. Ook donderdag- en zondagavond is het festival gecanceld.
  • Bij Kermis FM gingen we langs bij de bekende traditioneel versierde flat op de Besterdring. Voor het tweede jaar op rij staat het gebouw niet pal aan het kermislint. Flink balen voor de bewoners, maar veel mensen hebben hun balkon tóch uitbundig versierd.
  • Ook gingen we langs bij de Time Machine, de fonkelnieuwe achtbaan bij het Stadhuisplein. De eigenaar kon ons alles vertellen over het opbouwproces en de speciale elementen van de attractie.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.