📅 22 juli: Het regent complimentjes op de kermis!

📅 22 juli: Het regent complimentjes op de kermis!

Goeie Mèèrege! Het is 22 juli, dag #06 alweer van de Tilburgse Vakantiekermis. Op het Koningsplein is een bijzondere actie aan de gang tegen straatintimidatie, maar daarover later meer.

Het weer

Een regenbui hoef je niet te verwachten, wel is het flink bewolkt. Net als de afgelopen dagen wordt het een graad of 23.

Dit speelt er vandaag

  • Bij Eethuistwintig kun je genieten van heerlijke live-muziek. Vanaf vanavond treedt daar elke woensdag een singer-songwriter op.
  • De kroegen aan de Korte Heuvel organiseren voor de tweede keer een Silent Muziek Bingo Show, een combinatie van een Silent Disco en Bingo. Het idee is simpel. Zet je koptelefoon op, luister naar de muziek en streep op je kaart af welke platen je langs hoort komen.
  • Bij theater De Nieuwe Vorst wordt je heerlijk voorgelezen tijdens Kort & Laat. Zittend aan het kampvuur leest schrijver Jeroen Thijssen allerlei leuke, spannende een ontroerende korte verhalen voor.
  • “Hey, mooie ogen, kekke broek!” Niet verbaasd opkijken als je dit soort reacties hoort op het Koningsplein. Tussen 13 en 21 uur staan mensen daar complimentjes uit te delen. Ze willen zo aandacht vragen voor straatintimidatie en laten zien dat Tilburg een stad is voor iedereen.
  • En (huilie huilie) de 2020-editie van Kermis FM komt tot een eind. Hoofdredacteur Arno Leblanc sluit traditiegetrouw af met De Laatste Ronde, tussen 19 en 21 uur.

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • YouTuber Dylan Haegens dook op in Tilburg. Hij kondigde zijn eigen film aan bij de drive-in bioscoop. En hij had ook nog een scoop voor ons! Hier lees je welke dat is.
  • Wethouder Johan Swaans van Goirle kwam live in onze uitzending met goed nieuws. Er komt binnenkort een kermis in Riel!
  • De Korte Heuvel stond de hele avond in het teken van de Tilburgse Mosselfeesten. Er was een gigantische mosselpan en volop live-muziek!
  • En in De Top-10 blikken we elke terug op de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van Kermis FM. Zo plaatsen we gisteren de Top-10 Warmste Momenten.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. En het leuke is: je kunt ons dit jaar op meer manieren volgen dan ooit. In de regio Tilburg en omgeving zijn we te ontvangen via 105.9 FM, 96.0 FM (VLOHradio) én 105.6 FM (LOG Radio).