📅 21 juli: Kindermiddag bij Kermis FM!

📅 21 juli: Kindermiddag bij Kermis FM!

Goeie Mèèrege! We zitten officieel over de helft van de Vakantiekermis. Het is alweer dag 6. Traditioneel is dat de dag van de Kindermiddag, waarop kinderen goedkoper in attracties kunnen en een speurtocht lopen. Helaas gaat dat dit jaar niet door, maar bij Kermis FM zorgen we voor een leuk alternatief! Zometeen meer daarover!

Het weer

Het belooft een zonnige kermisdag te worden. Trek je korte broek maar uit de kast en smeer je goed in, het wordt namelijk zo’n 25 graden.

Dit speelt er vandaag

  • Vanaf 12 uur komen de dj’s van Hallo Kids Radio een radioshow presenteren bij Kermis FM! Twee uur lang maken ze een supergezellig programma, speciaal voor kinderen. Ook Gioia Parijs is erbij! Die ken je misschien wel van het Junior Songfestival of van de serie De zomer van Zoë.
  • Daarna komt TikTokker Lisanne Dijkstra een radioprogramma maken, samen met kinderen! Kinderen schuiven in tweetallen bij haar aan om mee te presenteren.
  • Net als zondag is er ook vandaag een kermismatinee voor Tilburgse senioren. Deze keer is verzorgingshuis Padua aan de beurt. Twee muzikanten komen daar langs en iedereen krijgt een heerlijke oliebol!
  • Verder gebeurt er van alles in de Piushaven. Vanaf 17 uur kun je daar een flyboarder en een jet ski-stuntpiloot in het water spotten.

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Overal op de kermis doken vlaggetjes en bordjes op met het cijfer 25. ‘Kermisbaas’ Jet van Baast zit namelijk precies 25 jaar in het vak. In de avond schoof ze daarom aan in onze studio, waar ze een gouden microfoon kreeg voor haar jarenlange inzet.
  • Het was volop feest in de Kermis FM-studio, we vierden Kermis Carnaval! De hele dag draaiden we extra veel carnavalsplaatjes en als kers op de taart maakten dj’s Ernesto en Joris ‘s avonds een groot 4-uur-durend carnavalsprogramma, met feestartiesten als Frank Smeekens, Johnny Purple en de Nostalgieten.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.