📅 20 juli: Volop Carnaval vandaag bij Kermis FM!

📅 20 juli: Volop Carnaval vandaag bij Kermis FM!

Goeie Mèèrege! Het is 20 juli, dag 5 van de Vakantiekermis 2021. Het belooft gezellig te worden vandaag bij Kermis FM. Er zit namelijk volop carnaval in onze uitzendingen! Dus trek dus je kiel en groen-oranje sjaal maar alvast uit de kast!

Het weer

De zon zal schijnen, maar soms verdwijnen achter wat wolken. Warm wordt het wel, het kan vandaag 25 graden worden.

Dit speelt er vandaag

  • De twee grootste Tilburgse feesten komen vandaag samen bij Kermis FM. We vieren Kermis Carnaval! Onze studio kleurt helemaal groen-oranje en we draaien extra veel carnavalsplaatjes!
  • Ook krijgen we weer wat artiesten over de vloer. Niemand minder dan Johny Purple komt langs, en in de avond komen de Nostalgieten plaatjes draaien!

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Wat was het een feest tijdens het Grote Roze Maandag Gala! De show zat bomvol glitter en drag en er was volop aandacht voor diversiteit, inclusiviteit en zelfliefde. Niet kunnen kijken? Check dan hier de hoogtepunten!
  • Ook al was het gisteren officieel geen Roze Maandag, Tilburg kleurde toch een beetje roze! Onze fotografen wisten op veel plekken roze versiering, regenboogvlaggen en drag queens vast te leggen.
  • Kermiswethouder Rolph Dols sprak van een ‘mooie, zonnige dag’.  “Roze Maandag is gedownsized, maar we vieren het nog steeds met dezelfde gedachte”, zei hij. ”Diversiteit hebben we, maar aan exclusiviteit moeten we werken.”

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.