📅 20 juli: Geen Roze Maandag, wel een paar kleine roze feestjes

📅 20 juli: Geen Roze Maandag, wel een paar kleine roze feestjes

Goeie Mèèrege! Het is 20 juli, dag #04 van de Vakantiekermis. Eigenlijk zou het vandaag Roze Maandag zijn, maar een groot feest zit er vanwege corona niet in. Maar niet getreurd: er staan wel een paar kleinere roze activiteiten op het programma!

Het weer

Met maximaal 22 graden is het prima vertoeven op de Vakantiekermis. Een regenbui hoef je niet te verwachten.

Dit speelt er vandaag

  • In de LocHal is de presentatie van Van Willem II naar Roze Maandag, een boek over de geschiedenis van de LHBTI-gemeenschap in Nederland en Tilburg. Ook het ontstaan van Roze Maandag komt in het boek aan bod.
  • Ook de horeca doet van alles rondom Roze Maandag. Zo is er een Pink Monday Rooftop Bingo op het dakterras van Doloris. En Steck 013 organiseert een zogenoemde ‘Roze MaMiBo‘.
  • Gezelligheid gegarandeerd op stadsstrand Beachy. Disco Snolly komt daar draaien. Er is wel één belangrijke regel: vanwege corona mag dansen alleen aan je eigen tafeltje.
  • En ook in onze studio maken we er een feestje van. Dorini’s komt optreden!

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Luchtbuks Ria (100) kwam traditioneel weer een foto schieten bij de schiettent. Ze schoot maar liefst vier keer in de roos!
  • Kermiswethouder Rolph Dols vertelde in onze studio dat er extra coronamaatregelen zijn genomen. Zo is er een rode loper uitgerold om een extra looproute te creëren. Ook zijn sommige hekken verhoogd, zodat bezoekers er niet meer overheen kunnen klimmen.
  • Niemand minder dan Wilbert Pigmans kwam langs. De zanger kondigde aan dat er een nieuwe single aankomt. En aangezien hij er toch was, zong hij gelijk ook even zijn grootste hit De Toreador!
  • En in het programma Hoe is het nu met kletste presentator Elger van der Wel even bij met Zanger Kafke. De feestartiest verklapte onder andere hoeveel witte overhemden hij heeft. Benieuwd hoeveel het er zijn? Check dan hier de hele aflevering.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. En het leuke is: je kunt ons dit jaar op meer manieren volgen dan ooit. In de regio Tilburg en omgeving zijn we te ontvangen via 105.9 FM, 96.0 FM (VLOHradio) én 105.6 FM (LOG Radio).