📅 19 juli: Luchtbuks Ria schiet weer raak!

📅 19 juli: Luchtbuks Ria schiet weer raak!

Goeie Mèèrege! Het is dag #03 van de Tilburgse Vakantiekermis, de dag waarop Luchtbuks Ria (100) weer naar de schiettent komt. Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren? Lees dan snel verder!

Het weer

Een jas hoef je vandaag niet aan op de kermis. Het wordt een graad of 23 in Tilburg en blijft waarschijnlijk droog.

Dit speelt er vandaag

  • De honderdjarige Luchtbuks Ria komt weer schieten op de kermis. Dat doet ze rond half 12. *UPDATE*: Ze schoot raak!
  • De drie dames van OG3NE komen naar Tilburg! Bij Auberge de Bonheur geven ze een compleet uitverkocht tuinconcert.
  • Ook in onze studio aan gezelligheid geen gebrek. Niemand minder dan Wilbert Pigmans komt bij ons langs (jeweetwel, van De Toreador). En alsof dat nog niet vet genoeg is: ook de twee mannen van Dubbel Feest komen een feestje bouwen!

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Bekende Tilburger Benno van Vugt was bij ons te gast. In de studio zong hij zijn allernieuwste single genaamd ‘Schud maar lekker met die billen’.
  • Zoals elke dag kwam ook kermiswethouder Rolph Dols even buurten. Hij blikte terug op een fijne eerste kermisdag. Mensen hielden zich volgens hem goed aan de anderhalve meter afstand.
  • In de middag vond er een wel heel bijzondere picknick plaats in Tilburg: op het veld van het Willem II-stadion! Honderden mensen waren erbij.
  • Snelle, nieuwe attracties zijn er volop op de Vakantiekermis, maar ook liefhebbers van de wat oudere attracties kunnen hun hart ophalen in Tilburg. In het Stadsbos 013 staat een heuse Nostalgische Minikermis. Gisteren namen we er een kijkje.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. En het leuke is: we zijn dit jaar op meer manieren te ontvangen dan ooit. Voor de exacte zenders en frequenties: kijk hier!