📅 19 juli: Het Roze Maandag Gala komt eraan!

📅 19 juli: Het Roze Maandag Gala komt eraan!

Goeie Mèèrege! Het is 19 juli, de vierde dag van de Vakantiekermis 2021! Eigenlijk zou het vandaag Roze Maandag zijn, maar vanwege corona zit een groot feestje er niet in. Maar niet getreurd: er is een supermooi alternatief. Straks meer daarover!

Het weer

Het wordt een beetje bewolkt, maar wel warm. De temperatuur komt uit op een graad of 24.

Dit speelt er vandaag

  • Roze Maandag vier je dit jaar thuis. Vanavond om 20.40 uur zie je op Kermis FM Het Grote Roze Maandag Gala, live vanuit Theaters Tilburg. De show heeft eigenlijk alles wat Roze Maandag ook heeft: foute muziek, drag queens en heel veel gezelligheid! De presentatie is in handen van Jordy Graat van Omroep Brabant.
  • Ook in onze radiostudio wordt het gezellig. Dorini’s en La Belinda komen langs!
  • Net als zaterdag kun je ook vandaag looporkesten spotten op de kermis.
  • We eindigen de dag op Kermis FM met een lekkere Roze Maandag-Mix! Van ABBA tot Lady Gaga: het komt allemaal voorbij.

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • Het was bloedjeheet in Tilburg. In de middag tikte het kwik de 28 graden aan. Daarmee was het de warmste dag van de Vakantiekermis tot nu toe (en misschien wel de warmste dag van de hele kermis).
  • De kermis had er gisteren nog een extra attractie bij. Jan Klaassen en Katrijn maakten hun opwachting in Tilburg. In de middag waren er meerdere voorstellingen met het tweetal in de poppenkast op de Besterdring.
  • De gemeente paste de openingstijden van de Vakantiekermis aan: de kermis gaat voortaan om 21 uur dicht, in plaats van om 22 of 23 uur. Aanleiding zijn de lange rijen afgelopen weekend voor de toegangspoorten van de kermis.
  • Over diezelfde lange rijen hebben we gisteren trouwens de gemeente geïnterviewd. Een woordvoerder gaf ons een kijkje achter de schermen bij de kermis en vertelde hoe ervoor gezorgd wordt dat alles zo coronaproof mogelijk verloopt.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.