📅 18 juli: Kermismatinee voor senioren, mét oliebollen!

📅 18 juli: Kermismatinee voor senioren, mét oliebollen!

Goeie Mèèrege! Het is 18 juli, dag 3 van de Vakantiekermis 2021! Wat je precies kan verwachten, check je hieronder.

Het weer

De zon schijnt volop in Tilburg! Zorg dat je goed ingesmeerd bent als je richting de kermis komt. ‘s Middags kan het wel 27 graden worden.

Dit speelt er vandaag

  • Gezelligheid in woonzorgcentrum De Bijsterstede. De bewoners worden vandaag getrakteerd op een heus kermismatinee. Er wordt muziek gemaakt en er zijn volop oliebollen.
  • Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Op de hoek van de Leonard van Veghelstraat en de Besterdring zijn de hele middag poppenkastvoorstellingen.

Deze dj’s ga je horen

Dit kon je gisteren horen en zien

  • De Vakantiekermis trok veel volk naar Tilburg. De hele avond stonden er lange wachtrijen bij de toegangspoorten. Iets voor 22 uur besloot de gemeente zelfs om de kermis helemaal af te sluiten. ”De kermis is gesloten en zal voorlopig niet meer openen”, was te lezen op borden bij de ingangen.
  • De sfeer op de kermis zat er trouwens prima in, ook door de diverse looporkesten die door Tilburg trokken.
  • Kermiswethouder Rolph Dols is ‘behoorlijk tevreden’ over de Vakantiekermis, zei hij gisteravond in onze studio. Wel zei Dols dat de attracties op de Besterd nog weinig bezoekers trekken. Daar wil hij nog iets op verzinnen.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze site en app.