Kermis FM News header
Kermis FM

Zo volg je Kermis FM dit jaar

20180722 Jarno van De wielen clean 14

‘’10 dagen in Tilburg… Kermis FM!’’ Even na 15 uur was deze jingle weer te horen en was Kermis FM officieel begonnen. Vanaf nu kun je ons weer op superveel manieren volgen.

radio

Kermis FM is in heel Nederland kraakhelder te beluisteren via DAB+. Je vindt ons op kanaal 7D. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9FM.

teevee

Kijken naar Kermis FM kan natuurlijk ook. Slinger daarvoor één van onze beeldstreams aan. Kies je voor de teevee-stream, dan zie je 24 uur per dag het beste wat Kermis FM te bieden heeft: leuke televisieprogramma’s en volop gezelligheid in onze radiostudio. Ga je voor de visual radio-stream, dan kun je non-stop kijken wat onze dj’s allemaal uitspoken.

Onze programma’s zijn ook deels te zien op de Lokale Omroep Goirle. De LOG is in Midden-Brabant te zien bij Ziggo op kanaal 44 en bij KPN op kanaal 1416. Heb je een aflevering gemist? Geen paniek! Alle losse afleveringen kun je ook online terugkijken.

online

Kermis FM is al lang niet meer alleen radio en teevee. Ook online doen we van alles. Via onze site en app houden we je continue op de hoogte van het laatste nieuws. En natuurlijk zitten we ook op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok.

Lees ook
Kermis FM komt eraan, vanaf 22 juli zijn we er weer!