Kermis FM News header
Kermis FM

Kermis FM komt eraan, vanaf 22 juli zijn we er weer!

20210720 Joris Wijnen Ernesto Bleijenberg 22 7368 LOGO

Nog precies twee weken en dan barst de Tilburgse Kermis weer los. En natuurlijk zijn ook wij van Kermis FM daarbij! Vanaf vrijdag 22 juli zijn we weer ‘10 dagen in Tilburg’.

Onze glazen studio komt dit jaar op een supermooie plek. Na drie jaar staan we namelijk weer pal voor de Heuvelse kerk, midden op de kermis dus!

Radio

Onze programmering is zoals altijd een mix van nieuw talent en gevestigde namen. Zo hoor je onder anderen Domien Verschuuren en Anton Griep (Qmusic), Jordy Graat (Omroep Brabant), Bas Menting en Mart Meijer (Radio 538), Herman Hofman (NPO 3FM) en Barry Paf (100%NL).

TeeVee

Ook op teevee kun je veel moois verwachten. Veel toffe programma’s keren dit jaar terug, zoals Witte Gij’t en STE. En elke avond nemen we de dag door met een speciale gast in de Kermis FM Updeet.

Zo’n beetje alle grote gebeurtenissen zijn live bij ons te zien. We gaan onder meer mee met de Roze Maandag Express, de trein die feestvierders vanuit Rotterdam naar Tilburg brengt. Ook de Kermisrun is rechtstreeks te volgen, net als de Kermismis op de laatste zondag.

Nieuwe site & app

En er is meer nieuws te melden! Je had het misschien al gezien: onze site heeft een likkie verf gehad. Zo kunnen we je hopelijk nóg beter vertellen wat er allemaal gebeurt op de kermis.

Ook onze app is helemaal vernieuwd. Als je ‘m nog niet op je telefoon hebt: hij is helemaal gratis! Downloaden kan hier voor Android en hier voor IOS.

Vrienden & partners

Kermis FM kan niet bestaan zonder sponsoren. Alleen dankzij de hulp van onze vrienden en partners kunnen we 10 dagen lang uitzenden. Met uw bedrijf meewerken aan een show van Kermis FM? Of uw spotje laten klinken in de ether? Steun Kermis FM en informeer naar de mogelijkheden via kermisfm.nl/partner.

We zijn straks in heel Nederland te beluisteren via DAB+. In Tilburg en omstreken kun je ook intunen op 105.9FM. Onze tv-programma's zijn te zien via onze livestream en deels ook via de Lokale Omroep Goirle.

Kermis als vanouds

Het wordt dit jaar trouwens weer een Tilburgse Kermis als vanouds, met superveel attracties en allerlei feestjes. Hier lees je daar meer over.