Kermis FM News header
Roze Maandag

De Roze Maandag Express brengt je naar Tilburg en jij kunt gratis instappen!

20230724 Roze Maandag Express Kermis FM 04449

Op maandag 22 juli barst het meest kleurrijke feestje van de Tilburgse Kermis los: Roze Maandag. En hoe kun je beter naar de stad komen dan geheel in stijl met de Roze Maandag Express?!

De trein vertrekt dit jaar om 12.18 uur vanaf spoor 2 op Rotterdam Centraal. Via Dordrecht en Breda brengt de Roze Maandag Express reizigers naar de Tilburgse Kermis waar na aankomst een Pride Walk begint.

De Roze Maandag Express

Voor wie het niet kent, de Roze Maandag Express is niet zomaar een trein tussen Rotterdam en Tilburg. Deze trein staat bol van muziek, feest en lekkernijen. Zo'n 300 dragqueens, NS-medewerkers en andere gasten reizen mee naar Tilburg. De muziek wordt verzorgd door de Weekend Club die er een waar feestje van maken. En dat is nog niet alles, er is dit jaar ook een coupé waar je je kunt klaar maken voor Roze Maandag. Aangezien niet iedereen volledig in stijl van huis kan, biedt de Roze Maandag Express ruimte waar jij je klaar kunt maken voor dit kleurrijke feest. Dragqueen Elsa heeft namelijk een speciale 'make-up room' in de trein. Je kunt je hiervoor aanmelden via de socials van de NS.

Reis gratis mee

Kermis FM zou Kermis FM niet zijn als we niet een paar treinkaartjes weg zouden geven. Wil jij gratis mee met de Roze Maandag Express? Dan moet je even goed opletten, we mogen bij Kermis FM namelijk twee keer twee treinkaartjes weggeven. En het enige wat jij hoeft te doen om die te winnen is een vriend of vriendin taggen onder ons bericht op Instagram. Zet daarbij wat jullie dragnaam zou zijn (of is) tijdens Roze Maandag en wie weet mogen jullie gratis mee naar Tilburg!