Kermis FM News header
Tilburgse Kermis 2024

Ghost Rider misschien niet op Tilburgse kermis: belangrijke onderdelen gestolen

Ghost Rider

Verschrikkelijk nieuws voor de eigenaren van de attractie Ghost Rider. Er zijn onderdelen van de attractie gestolen vanuit hun pand in het Duitse Swerte. Het is hierdoor niet zeker of ze wel naar de Tilburgse kermis kunnen komen. Ze loven dan ook een flinke beloning uit voor degene met de gouden tip.

The Ghost Rider is een attractie voor mensen met een sterke maag. Het is een soort Breakdance attractie waarbij de armen en de bakjes aan de armen werkelijk alle kanten op draaien. Dit jaar zou de Ghost Rider ook op de Tilburgse Kermis moeten staan en wel op het Stadhuisplein. Maar door een inbraak gaat heel dit feestje misschien niet eens door.

Vanuit hun loods is 250 meter aan aansluitkabels gestolen en ook de vloer van de attractie is meegenomen, zo schrijft de exploitant op Facebook. Een flinke domper dus voor de eigenaren van de kermis attractie. Voor degene die hun helpt met het vinden van hun spullen wordt een beloning uitgeloofd van tien duizend euro. Dat wil zeggen: zie je deze materialen ergens online aangeboden worden? Trek dan aan de bel, want de eigenaren willen hun spullen graag terug!

Beeld: Facebook Chantal Hoefnagels