Kermis FM News header
Tilburgse Kermis 2024

Kermisrenners klaar? Inschrijven maar!

20230723 Zondagmiddag Kermisrun Kermis FM 8603

Wie houdt van kermissen, attracties én sporten, moet op zondag 21 juli op de Tilburgse Kermis zijn. Deze eerste zondag van de kermis is het namelijk tijd voor alweer de vijfde editie van de Kermisrun. En vanaf vandaag kan je je al inschrijven!

Rennen over het kermislint, onderweg in attracties gaan en lekkere dingen meepikken op de route. Dit is precies wat de Kermisrun inhoudt. Want het is niet zomaar rennen over de kermis. Speciaal voor de Kermisrun gaan attracties eerder open. Je kunt dan gratis een ritje maken samen met mede hardlopers.

Nieuwe afstanden

Met zo’n vijfde editie is het tijd voor iets nieuws en dat zit hem in de afstanden. Zo is er een route van 7,5 kilometer waarmee je de binnenstad én de Kermis kan verkennen. Maar er is dit jaar ook een kortere route, de Family Run van 2,5 kilometer.

Deze Family Run is zowel voor de hardlopers, maar ook zeker voor diegene die daar helemaal niet van zijn. Deze mag je namelijk ook wandelend afleggen. Je hebt dus bijna geen excuus meer om niet mee te doen! De route gaat over de Besterdring richting de nostalgische kermis en weer terug naar Poppodium 013.

Onthoud wel: Je mag echt wel je best doen, maar het is geen wedstrijd. Je hoeft niemand te verslaan, iedereen krijgt zo'n te gekke medaille. Doe het dus vooral lekker voor de leuk!

Ren mee!

Geloof ons, dit evenement wil je niet missen. De inschrijving is vandaag, maandag 8 april, van start gegaan. Maar vol is vol, dus wacht niet te lang! En wil je deze Kermisrun met je vrienden doen? Schrijf je dan in als groep, want met vier of meer krijg je allemaal 10 procent korting! Daar houden we allemaal wel van, toch?

Alle informatie die je nodig hebt is te vinden op de website van de organisatie. Het parcours is nog niet bekend, dat wordt later pas onthuld. Tot die tijd kun je in de video hieronder genieten van een eerdere Kermisrun.