Kermis FM News header
Kermis FM

De Kermis FM Podcast over 2023: Nieuw talent

20230722 Crew Kermis FM 7799

Al vijftien jaar lang doet Kermis FM verslag van de Tilburgse Kermis. In een nieuw seizoen van de Kermis FM Podcast blikt de hoofdredactie van Kermis FM, Arno Leblanc en Elger van der Wel, terug op de afgelopen jaren. In de vierde aflevering van deze reeks staat 2023 centraal, waarin voor de vijftiende keer nieuw talent aan de slag gaat op Kermis FM.

De vijftiende editie van Kermis FM zit er alweer bijna op en daarmee is het ook tijd voor de voorlopig laatste aflevering van de Kermis FM Podcast. Dit seizoen blikten we in de podcast terug op de afgelopen vijf jaar Kermis FM en het enige jaar dat ons nog rest is dit jaar: 2023.

Al sinds het eerste jaar is Kermis FM een plek waar professionele mediamakers even kunnen "buitenspelen" en waar jong talent de kans krijgt om zich te ontplooien. Ook tijdens deze editie deden er weer tientallen vrijwilligers voor het eerst mee.

Maar hoe kom je bij Kermis FM terecht? Hoe is het om voor het eerst binnen te lopen op de redactie? Wat doe je allemaal gedurende de tien dagen Tilburgse Kermis? En wat gebeurt er eigenlijk 's nachts als de uitzendingen zijn afgelopen?

Arno en Elger praten in de podcast met twee vrijwilligers die in 2023 voor het eerst meededen met Kermis FM: Daantje Samwel en Youcef Kerboua.

Zo luister je naar de Kermis FM Podcast

De Kermis FM Podcast kun je beluisteren in je favoriete podcast-app. Hierin vind je ook alle afleveringen over de eerste tien jaar van Kermis FM.