Kermis FM News header
Kermis FM
Kermishitverkiezing

KERMISHITVERKIEZING DAG 10: Engelbewaarder vs. Het leven is een kermis

ZONDAG SITE HEADER

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier! Vandaag is het dan écht tijd voor de finale van de Kermis FM Kermishitverkiezing, waarin we op zoek gaan naar dé kermishit van 2023! Het was een spannende periode, maar de finalisten zijn bekend! Jij bepaalt welke er wint door te stemmen op je favoriet via ons Instagram-kanaal.

De Tilburgse Kermis is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Op de kermis zelf ontkom je niet aan alle kermisplaten! Ook kon je bij ons op de radio tien dagen lang luisteren naar de leukste kermishits. Er kan natuurlijk maar één de beste zijn! Daarom kon jij de afgelopen dagen stemmen op je favoriete kermishit van 2023 en dit is ongelofelijk veel gedaan. Voor 'Engelbewaarder' was er overduidelijk een finaleplek gereserveerd. Het was voornamelijk spannend voor 'Het Leven Is Een Kermis', hij had maar zeven stemmen meer dan 'Dance The Night' van Dua Lipa.

Vandaag is het tijd voor de finale voor de titel van dé kermishit van 2023. De finale wordt het de battle of the Marco's!

Wat zijn de opties en hoe klinken ze precies?! Lees vooral verder!

KIES NU JE FAVORIET VIA ONS Instagram-kanaal.

MARCO SCHUITMAKER - ENGELBEWAARDER

Dit nummer heb je uiteraard al voorbij horen komen bij Kermis FM! 'Engelbewaarder' was absoluut niet te missen uit de lijsten dit jaar. Nog geen genoeg van dit nummer en vind jij dat deze de eretitel verdiend? Stemmen, stemmen, stemmen!!

MARCO KANTERS - HET LEVEN IS EEN KERMIS

Het leven is een kermis! Zo ging het de afgelopen tien dagen! Dit nummer is natuurlijk typisch Tilburgse Kermis 2023! Vind jij dat ook? Stem dan! Via insta!