Kermis FM News header
Wekdienst

29 juli: Feesten en knutselen op de voorlaatste dag

20230726 Woensdagavond Sfeer Avond Kermis FM 5204

Goeiemorgen! Het is 29 juli, de negende dag van de Tilburgse Kermis. In dit artikel lees je wat je allemaal kunt verwachten. Wil je liever luisteren dan lezen? No problem: de wekdienst is er ook in audio-vorm.

Het weer

Guus voorspelde het al: het dondert en het bliksemt en het regent meters bier. Zeker vandaag, want later op de middag is er onweer voorspeld. De dag begint nog droog, met temperaturen rond de 20 graden, maar vanaf een uur of 12 beginnen de eerste buien, daarna blijft het regenen tot zes uur vanavond. 's Avonds klaart het op en wordt het een graad of 17.

3 dingen die vandaag spelen

1️⃣ Vandaag komen er weer een paar toffe gasten langs in de studio, namelijk Bennie Beenham, Barry Badpak en Billy Dans! Luister en kijk vooral mee.

2️⃣ Zin om te feesten? In de spoorzone is vandaag een nieuw hiphopfestival genaamd Het Moment. Er zijn optredens van onder anderen Kevin, Hef en ADF Samski. Ga voor de volledige line-up naar de website van Het Moment.

3️⃣ Vandaag iets rustigs en creatiefs doen? Dat kan ook! Op het Pieter Vreedeplein is er een workshop Kermis Knutselen. Ook kun je vanmiddag op het stadhuisplein je eigen draaimolen maken. Je kan daarna je creatie meenemen naar huis.

Deze dj's ga je horen

🕐 Vanaf 13 uur: Jeremy de Kamper

🕒 Vanaf 15 uur: Roosmarijn Otten

🕔 Vanaf 17 uur: Youcef Kerboua

🕖 Vanaf 19 uur: Frank van 't Hof

🕘 Vanaf 21 uur: Bram Molenaar

🕚 Vanaf 23 uur: Dennis Hogeveen

🕐 Vanaf 01 uur: De Nachtkermis

Dit speelde er gisteren

1️⃣ We hadden weer een paar toffe gasten in de studio, namelijk Immer Hansi, Zanger Kafke en Stef Ekkel. Wat was het leuk dat ze in de studio waren!

2️⃣ Na zijn bezoek aan de studio stond Stef Ekkel ook nog voor een uitzinnige menigte in de Bierhal net als Alex, Wilbert Pigmans en DJ Coenio.

3️⃣ Ook was er gister weer een festival in de spoorzone, namelijk het Rewind x Disco Snolly x Papi Chulo Festival.

Zo, nu ben je helemaal klaar voor de negende dag van de kemis! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze website en app.