Kermis FM News header
Kermis FM
Tilburgse Kermis 2023

Weer staat de Nostalgische Kermis op het Besterdplein, maar wat kan je er doen?

20230728 Nostalgische Kermis Kermis FM 8404

Ook dit jaar kan je de Nostalgische Kermis weer in Tilburg vinden! Door de sfeervolle lichtjes van hoe de kermis vroeger was. Sinds 2022 kan je de Nostalgische Kermis nu op het Besterdplein vinden, wat toegankelijk is voor jong en oud.

Sinds 2022 heeft de Nostalgische Kermis een nieuwe plek gekregen op het Besterdplein. Daarvoor heeft de kermis met attracties uit vervlogen tijden onder meer op het Willemsplein, Koningsplein en kinderboerderij De Zeven Geitjes gestaan (daar staat nu een tweede oude kermis).

Wat is er op de Nostalgische Kermis te vinden?

Op de Nostalgische Kermis vind je vele antieke attracties, die je tegenwoordig niet zo gauw tegenkomt! Denk bijvoorbeeld aan de rupsbaan, een golvende draaimolen, een cowboytreintje uit de negentiende eeuw en het vlooiencircus.

Wie denkt dat oude attracties niet spannend zijn, kan ontdekken of dat klopt in de snelle carrousel Swing Mill en in één van de voorlopers van de bekende polyp, de 'Spin'. En wie zin heeft in een oud-Hollandse lekkernij kan het tochtje over het plein afsluiten met een poffertje.