Kermis FM News header
Kermishitverkiezing

Kermishitverkiezing Dag 6: Het leven is een Kermis vs. Dance the night

VRIJDAG SITE

U heeft gesproken! De verkiezingen vallen vroeg dit jaar, en dan hebben we het niet over de Haagse politieke kermis, maar over de Kermishitverkiezing van dit jaar. De competitie is moordend met vandaag de tweede halve finale. En daaruit zijn weer twee keiharde zwarte pannenkoekskes uitgekomen.

Wij moeten ons natuurlijk onpartijdig opstellen, maar onze voetjes begonnen ook al stevig te stampen en de handjes te zwaaien toen dit nummer door de redactieruimte heen galmde. Mocht jij dit gevoel nu ook hebben bij 'Het leven is een Kermis' van ons Marco Kanters. Moet deze plaat DE plaat van het jaar worden, breng dan nu snel via ons Instagram kanaal je stem uit.

Mocht je nu toch behoefte hebben aan lekker zweven, dan ken je kiezen voor het reuzenrad, de zweefmolen of 'Dance the night' van Dua Lipa. Je zingt na het eerste couplet dit nummer al feilloos mee waarbij je je LIPA niet meer op elkaar weet te houden. Krijg jij nou ook de kriebels in de buik van dit nummer? Breng dan snel je stem uit.

Jij bepaalt welke er wint door te stemmen op je favoriet via ons Instagram-kanaal. Doe maar ekkes. Laat jouw stem niet verloren gaan!

Wil je weten wie er gewonnen heeft? Luister dan zondag 30 juli 2023 naar de Laatste Ronde met Arno Leblanc.