Kermis FM News header
Wekdienst

28 juli: Een en al feest met wat leuke gasten

20230725 Attractie Ballon Voyage Kermis FM 3491

Goeiemorgen! Het is 28 juli, de 8e dag van de Tilburgse kermis. In dit artikel lees je wat je vandaag allemaal kunt verwachten. Luister je liever de wekdienst? Dat kan, de wekdienst is er ook in audio-vorm.

Het weer

Het wordt vandaag 23 graden, met een minimumtemperatuur van 14 graden en 60% kans op regen. Dus kom je deze kant op, neem dan zowel een paraplu als zonnebrand mee!

3 dingen die vandaag spelen

1️⃣ Heb jij zin in een feestje? In de Spoorzone kun je vandaag lekker losgaan op het Rewind x Disco Snolly x Papi Chulo Festival. Ook kun je nog steeds aansluiten bij Luna Luna Luna in het Wilhelminapark.

2️⃣ Er zijn vandaag bijzondere gasten in de radiostudio, namelijk Zanger Kafke, Stef Ekkel en Immer Hansi.

3️⃣ Ben je niet zo van de festivals, maar wel van een lekker koud biertje met een leuk optreden? Check dan de programmering van de Jupiler Bierhal.

Deze DJ's ga je horen

🕐 Daan Elbers

🕒 Roosmarijn Otten

🕔 Elmar Wouters

🕖 WieKent Bjorn met Bjorn Wilbers, Roy van den Boom, Ruud Manders en Amber van der Heijden

🕘 Jarno van der Wielen, Erik-Jan Rosendahl, Marijn Oosterveen

🕚 Niek Meeuws

Dit speelde er gisteren

1️⃣ Gister was de uitreiking van de jaarlijkse kermisprijzen. Kermiswethouder Van Asten zette een paar exploitanten en attracties in het zonnetje in het Tirolerdorp op het NS-plein.

2️⃣ Ook werd de winnaar bekend van de Luchtbuks Ria Fotowedstrijd, de wedstrijd waarmee de gemeente op zoek ging naar de mooiste kermisfoto.

3️⃣ Gister was er volop gezelligheid in onze studio! Onder meer Rutger van Barneveld, André Pronk, Johan Vlemmix en Duo Dubbelfeest kwamen langs.

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze website en app.