Kermis FM News header
Kermis FM

Kermiswethouder viert 31e verjaardag in de studio

20230727 Donderdagmiddag Crew kermisbingo Kermis FM 6461

Kermiswethouder Maarten van Asten vierde vandaag zijn verjaardag in de radiostudio van Kermis FM. Hij kwam bij Bart Geurts 31 kaarsjes uitblazen. Hier lees je hoe dat ongeveer verliep.

De dag begon met een senioren bingo. Van Asten had de eer om het eerste balletje voor te lezen. Later op de dag werd hij verwelkomt in de radiostudio van Kermis FM. Hier werd voor hem gezongen en vertelde hij over zijn dag en hoe blij hij is met zijn functie als kermiswethouder: "Er hangt altijd een fantastische sfeer op de kermis. Al die mensen en hoeveel ze aan het genieten zijn maken me blij. Zelfs bij zo'n een dag als vandaag, wanneer het weer iets minder is, zie je toch dat de mensen genieten."

De kermiswethouder kwam zelf ook niet met legen handen aanzetten, hij had namelijk een taart meegenomen voor de Kermis FM crew. Hij zei dat deze ook voor Kermis FM is omdat Kermis FM haar 15e verjaardag viert dit jaar. Hij vertelde hoe blij hij is met een organisatie als Kermis FM, omdat al het jong mediatalent hier hun plek vindt.

Lees ook
Senioren bingo ook dit jaar een succes