Kermis FM News header
Tilburgse Kermis 2023

Al jaren plezier voor kinderen: Familie Dumoulin viert dubbel jubileum op de kermis

20230727 Attracties Octopussy Kermis FM 6445

De Octopussy, ook wel bekend als kinderpolyp, staat dit jaar alweer 15 jaar op de Tilburgse Kermis. Dit is niet het enige jubileum van de familie Dumoulin! Zij viert dit jaar ook haar 25ste jubileum op de Tilburgse Kermis.

De Tilburgse Kermis is een echte thuiswedstrijd voor de Tilburgse Clown Anka. In 1995 is familie Dumoulin gestart met de attractie "Liefdesanalyse" en sinds 2008 heeft de familie de Octopussy en staan ze als vaste prik op het Heuvelplein.

Clown Anka staat al bij de ronddraaiende attractie ballonnen te vouwen in de vorm van een hartje voor de enthousiaste kinderen die in de attractie zitten. De attractie die een miniatuurversie is van de grote polyp op het Heuvelplein is een groot succes. De attractie draait veel minder hard waardoor hij geschikt is voor jong en oud. Ouders, opa's en oma's mogen zelfs gratis mee!

“In je eentje maak je geen kermis maar met zijn allen samen maken we een fantastische kermis.”

Interactie

Bij de Rups kun je aan een flos trekken en bij de breakdance word je door medewerkers nog even met de hand rondgedraaid. Bij de octopussy is er ook iets te winnen, een ballon! Clown Anka scant de attractie en wie zich het meest enthousiast gedraagt krijgt een ballon in de vorm van een hartje.