Kermis FM News header
Kermis FM

De Kermis FM Podcast over 2022: Financiële uitdagingen

20220722 173004

Al vijftien jaar lang doet Kermis FM verslag van de Tilburgse Kermis. In een nieuw seizoen van de Kermis FM Podcast blikt de hoofdredactie van Kermis FM, Arno Leblanc en Elger van der Wel, terug op de afgelopen jaren. In de vierde aflevering van deze reeks staat 2022 centraal, waarin Kermis FM weer op volle sterkte terugkeerde na twee jaar corona, maar er financiële zorgen waren.

Dagelijks van 13:00 tot 1:00 uur live verslag vanuit de studio op de Tilburgse Kermis op radio en tv, aangevuld met diverse tv-programma's en online content op ieder denkbaar kanaal. In 2022 was Kermis FM weer op volle kracht terug in zijn oude vorm na twee coronajaren.

Toch was het niet vanzelfsprekend dat Kermis FM in 2022 weer in zijn volle glorie kon uitzenden en achter de schermen was het op sommige vlakken behelpen. Dat had alles te maken met de financiële kant van Kermis FM. Het lukte niet om na corona in een periode met een hoge inflatie de begroting rond te krijgen.

In deze aflevering blikken Arno en Elger terug op de editie van 2022 met vrijwilligerscoördinator Sanne de Koning en bestuursvoorzitter Joost van Puijenbroek. Ze doen een (kas)boekje over de financiële uitdagingen van Kermis FM.

Zo luister je naar de Kermis FM Podcast

De Kermis FM Podcast kun je beluisteren in je favoriete podcast-app. Hierin vind je ook alle afleveringen over de eerste tien jaar van Kermis FM.