Kermis FM News header
Kermishitverkiezing

KERMISHITVERKIEZING DAG 5: ENGELBEWAARDER VS. IN SPANJE

DONDERDAG SITE

Ja ja ja ja!!! Vandaag is de eerste halve finale van de Kermis FM Kermishitverkiezing, waarin we op zoek gaan naar dé kermishit van 2023! Jij bepaalt welke er wint door te stemmen op je favoriet via ons Instagram-kanaal.

De Tilburgse Kermis, dat betekent rondjes draaien door de lucht, lampjes die knipperen en natuurlijk niet te vergeten muziek die door de boxen schalt. Dan wil je natuurlijk jouw favoriete muziek horen als je over de kermis loopt. Daarom kon jij de afgelopen dagen stemmen op je favoriete kermishit van 2023 en dit is massaal gedaan.

Vandaag en morgen strijden de vier winnaars uit deze eerdere rondes tegen elkaar voor de titel van dé kermishit van 2023.

Wie zijn de grote kanshebbers?! Lees vooral verder!

KIES NU JE FAVORIET VIA ONS Instagram-kanaal.

MARCO SCHUITMAKER - ENGELBEWAARDER


Dé hit die op ieder feest en in iedere kroeg mee gezongen wordt! Of je er nu van houdt of niet, je kent sowieso elke zin uit dit nummer. Is dat genoeg om je te overtuigen dat dit nummer de kermishit van 2023 moet worden? Breng nu je stem uit!

MART HOOGKAMER - IN SPANJE

Komt dit deuntje je bekend voor? Dat kan kloppen! Mart heeft iconische plaat van Bassie en Adriaan opnieuw uitgebracht, maar dan met een lekker zomers 2023 sausje. Is dit je favoriet? Breng nu je stem uit!


Jij bepaalt welke er wint door te stemmen op je favoriet via ons Instagram-kanaal.

Wil je weten wie er gewonnen heeft? Luister dan zondag 30 juli 2023 naar de Laatste Ronde met Arno Leblanc.