Kermis FM News header
Kermis FM

De Zwarte Loonwerker brengt in de studio nieuw liedje uit met K-Liber

20230725 Ivar Sips Douwe Smits Zwarte Loonwerker Kermis FM 2991

Hij heeft ruim 200.000 volgers op TikTok, een eigen webshop, en hij maakt ook nog eens eigen muziek. De Zwarte Loonwerker. Deze week tekende hij zijn eerste platencontract bij BERK Music, en kwam hij langs in de studio van Kermis FM om zijn nieuwe liedje aan je te laten horen!

Je kunt hem kennen als de Zwarte Loonwerker op social media, waar hij video's plaatst die regelmatig viral gaan, maar in het normale leven gaat hij door het leven als Jelmer. Hij is geboren in Haïti, maar woont al sinds zijn 4e door adoptie in Overijssel. Op die plek hadden zijn ouders een plattelandsbedrijf, waar hij als kleine jongen graag vaak meehielp. Omdat hij een zwarte huidskleur heeft én vaak op de trekker meereed riep iedereen altijd ´´Daar is de zwarte loonwerker weer!´´

Nieuw liedje met K-Liber

Voor een nieuw liedje werkte de Zwarte Loonwerker samen met K-Liber, bekend van ´Viben´. Aanstaande vrijdag komt deze pas uit, maar hij kwam eerder deze week al langs om zijn nieuwe nummer als eerste aan jou te laten! Verder tekende hij ook een platencontract bij BERK Music, dit en nog veel meer check je in de video hieronder!