Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Gezocht: Chef Communicatie en Bestuurslid

Confetti groot fit20482 C1470ssl1

Vacature Chef Communicatie
Kermis FM doet verslag op radio, TV en online van één van de grootste evenementen van Nederland; De Tilburgse Kermis. Dat doen we met ruim 200 vrijwilligers in allerlei disciplines. Hierbij werken we samen met Gemeente Tilburg, Citymarketing Tilburg, exploitanten, ondernemers en talloze partners die Kermis FM ondersteunen.

Voor de externe communicatie en marketing van stichting Kermis FM zijn we op zoek naar een chef marketing/communicatie. Als chef maak je deel uit van het chefs-team dat de dagelijkse leiding heeft over de organisatie van Kermis FM. Binnen dit team komen alle disciplines van Kermis FM samen.

Je stuurt een eigen team van vrijwilligers aan die de externe communicatie verzorgen. Je draagt hierbij de visie en missie van Kermis FM uit, bepaalt en bewaakt hierbij de huisstijl en verzorgt de externe communicatie naar pers en stakeholders.

Ben jij communicatief vaardig, een teamplayer en heb je affiniteit met media? Stuur dan voor 1 juni een mail met een motivatie naar [email protected]

Vacature Bestuursleden
Kermis FM doet verslag op radio, TV en online van één van de grootste evenementen van Nederland; De Tilburgse Kermis. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers in allerlei disciplines. Tijdens de Tilburgse Kermis zijn ruim 200 vrijwilligers actief. Kermis FM is landelijk te zien op het evenementenkanaal van Ziggo en wil op die manier een verbindende factor zijn tussen stakeholders als Gemeente Tilburg, Citymarketing Tilburg, exploitanten, ondernemers en talloze partners die Kermis FM ondersteunen.

Het bestuur van stichting Kermis FM is eindverantwoordelijk, maakt beleid dat bijdraagt aan de continuïteit van de organisatie en onderhoudt contacten met gemeente, politiek, partners en andere stakeholders binnen en rond de Tilburgse Kermis. Wij zijn op zoek naar ambitieuze bestuurders om ons bestuursteam uit te breiden.

Heb jij bestuurlijke ambities en kwaliteiten, kun je visie en beleidsdoelen uitdragen naar een vrijwilligersorganisatie en heb je affiniteit met of enthousiasme voor het werkveld van Stichting Kermis FM? Stuur dan voor 1 juni je CV en motivatie naar [email protected]