Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

5 redenen om naar de Tilburgse Kermis te komen

201707xx Header Soundmachine fit19202 C800ssl1

Het is juli! En dat betekent maar een ding: de Tilburgse Kermis komt snel dichterbij. Het wordt een editie om nooit te vergeten. Bij zijn is meemaken! Mocht je nog twijfelen, na deze 5 redenen waarom je toch naar de Tilburgse Kermis moet komen zijn je twijfels verdwenen als een suikerspin in de volle zon!

1. Overal attracties


Grote attracties, kleine attracties, hoge attracties, ronddraaiende attracties, attracties voor in je eentje, attracties voor met een heleboel tegelijk… Je kunt het zo gek niet bedenken of ze staan op de Tilburgse Kermis. Het zijn er dit jaar ruim 200, dus er is voor ieder wat wils.

2. Overal zoetigheid


Of je nu een zoetekauw bent of liever een friet met mayonaise naar binnen schuift, er is vast een eettentje dat jouw honger kan stillen. Een oliebol als ontbijt, een worstenbroodje voor lunch, een zuurstok als tussendoortje en ga zo maar door. #nomnomnom

3. Roze Maandag


De topdag is Roze Maandag, met ieder jaar ruim 300.000 extravagante bezoekers. Gay of straight, lesbienne of transgender, iedereen viert feest! En dat feest wil je echt niet missen. Dus trek je roze boa uit de kast en gaan!

4. NS korting


Drankjes doen op de Tilburgse Kermis? Geen probleem. Kom gewoon met de trein! De NS trakteert alle bezoekers van de Tilburgse Kermis alvast op een fijne korting. Kijk maar hier!

5. Kermis FM


Waarom wij pas op nummer 5 staan weten we zelf ook niet. De beste reden om naar de Tilburgse Kermis te komen is natuurlijk omdat wij er ook zijn! Kom even zwaaien bij de studio, vinden we leuk!