Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Volg de Tilburgse Kermis via Kermis FM

201707xx Header Mircofoon 20161 fit19202 C800ssl1

Het is weer een feest om dit jaar naar Kermis FM te kijken en te luisteren. De grootste kermis van de Benelux in Tilburg is te volgen vanaf waar je maar wilt. Op een radio, mobiel, tv of computer bij jou in de buurt!

TeeVee

Op Kermis FM TeeVee is een van de grootste evenementen van Nederland de hele dag live te volgen. Maar tussendoor kun je bijvoorbeeld ook even de spieren laten werken met De Kermis in Beweging en gaan we iedere dag naar een andere stad in De Kermis Komt Je Halen. Houd onze site goed in de gaten, de definitieve programmering komt er snel aan!

Online

Online alles volgen is echt belachelijk makkelijk. Volg ons op Instagram, Snapchat, Facebook, en Twitter en mis helemaal niets. En zet ons nieuwe liveblog even in je favorieten, want daar is alles real-time te volgen.

Radio

Met je radio aan op 105.9 FM kom je in de juiste stemming voor de kermis. Met de grootste kermishits en live-verslag vanuit elke kermishoek. En natuurlijk zijn er weer bekende radiomakers te horen zoals Igmar Felicia (SLAM!), Lars Boele (100%NL), Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2) en Amber Brantsen (NOS). Samen met nieuw talent zoals Rob Janssen (NPO 3FM), Tessa Mol (KXradio) en Tom van der Weerd (SLAM!). Wie je wanneer en hoe lang kunt horen, lees je komende week op onze website.

Op woensdagmiddag 26 juli is Efteling Kids Radio te gast bij Kermis FM. Dj Mark komt radio maken in de Kermis FM-studio tussen 12:00 en 16:00 uur.