Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Feest DJ Maarten lanceert nieuwe videoclip op Kermis FM

201707xx Header Feest DJ Maarten fit19202 C800ssl1

Feest DJ Maarten is al een aantal jaar deel van het meubilair van Kermis FM, maar dit jaar lanceerde hij zijn eigen kermissingle, Suikerspin, tijdens de opening van de kermis.

Normaal maakt Maarten zijn videoclips zelf, maar voor deze videoclip werd er ‘echte professionele hulp’ aangeboden. “Het kermisseizoen begint natuurlijk al veel eerder, maar de kermis in Tilburg is en blijft zo bijzonder dat ik niet anders kon dan de single tijdens de Tilburgse kermis te lanceren.” Maarten hoopt daarnaast dat zijn single ook aanslaat bij de kermisexploitanten. ‘Het is toch mooi om je eigen nummer te horen,’ lacht hij.

Het onderwerp van de suikerspin was toch even raar, ‘want je kunt er natuurlijk vrij weinig over zeggen’. Maar, zo voegt hij toe, ‘net zoals suikerspinnen zijn vrouwen ook plakkerig en wil je er ook veel van, dus eigenlijk kon dat best. Net zoals een suikerspin zijn vrouwen ook lekker’ lacht hij.

In de tien dagen van de kermis kunnen kijkers iedere dag een stukje zien van de ontwikkeling van de videoclip op Kermis TeeVee. De clip is natuurlijk ook via YouTube te vinden, en het nummer zal vanzelfsprekend vaak genoeg te horen zijn op Kermis FM.