Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Zó kom je op de Tilburgse kermis

20180710 Header De Kermis botsautokopie fit19202 C800ssl1

Je hebt besloten om naar de Tilburgse Kermis te komen. Beste plan ever! Je kunt het beste op onderstaande manieren naar Tilburg komen.

1. Met de trein

Op de drukste dagen van de kermis kan de stad redelijk snel dichtslibben. Daarom: kom met het OV! Voor treinreizigers is er een leuke deal: je kunt met 20% korting naar Tilburg toe komen. De NS zet op Roze Maandag zelfs extra nachttreinen in, en Tilburg is vanuit alle windrichtingen goed te bereiken. Sinds dit jaar kun je bovendien ook nog eens gebruiken van de intercity tussen Den Haag en Eindhoven, die gebruik maakt van de hogesnelheidslijn. Zo ben je dus nog sneller in Tilburg.

2. Met de auto

Automobilisten kunnen natuurlijk ook hun weg vinden naar Tilburg. Check voordat je van huis gaat even onze parkeerinformatie, zodat je weet naar welke garage je het beste kunt rijden. Nog beter; download onze app. Vanuit de app kun je direct je navigatie starten.

3. Met de pendelbus

Wil je het centrum toch liever vermijden met de auto? Dan kun je als automobilist het beste gebruik maken van de pendelbus. Voor slechts 1 euro per persoon kun je je auto veilig parkeren, en brengt een pendelbus je in een rap tempo naar de binnenstad. De bus rijdt ieder kwartier. Je vindt de pendelbus bij het parkeerterrein van hogeschool Fontys op de Professor Goossenslaan. Als die vol is kun je ook terecht op Stappegoor. Volg vanaf de invalswegen de borden.

4. Je stalen ros!

Woon je vlakbij Tilburg? Dan is de fiets toch altijd de beste optie. Verschillende parkeerplaatsen hebben extra ruimte gecreëerd voor de kermis. Alle fietsenstallingen zijn gratis en zijn bovendien tot 04:30 uur ’s nachts open. Je kunt je fiets gratis parkeren bij de volgende garages:
– de mobiele stalling op de Spoorlaan (500 plekken). Van 21 t/m 28 geopend van 07:00 tot 04:30 en op 30 en 31 juli t/m 02:30 uur.
– Concertzaal (1900 plekken), geopend van 07:00 tot 04:30 uur.
– Pieter Vreedeplein (580 plaatsen, de gehele kermis open van 07:00 tot 04:30 uur.)

Easy does it! Zien we je deze tien dagen? 😉