Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Roze Maandag? Dan moet je hier zijn!

201707xx Header Rozemaandag 2017 fit19202 C800ssl1

Het is weer Roze Maandag, eindelijk! Ben je in Tilburg op Roze Maandag? Helemaal dolletjes! Alleen met al die festiviteiten ook nog een keuze maken waar je die Cosmopolitan cocktail weg nipt, kan een moeilijke opgave zijn. Daarom helpen wij je op weg met deze 5 Roze Maandag-highlights.

1. Roze Karavaan
Roze Maandag wordt afgetrapt met de Roze Karavaan. Een kleurrijke stoet vertrekt van het station naar de binnenstad. Vanaf 12:00 uur wordt er verzameld achter het station in Tilburg. Om 12.45 uur vertrekt de karavaan richting de Stadhuisstraat, gaat dan naar de Stationsstraat, via de Nieuwlandstraat naar de Heuvelstraat.

Daarna volgen de Paleisring, het Kermis FM-plein en de Heuvelring. De stoet eindigt op de Korte Heuvel.

Waar beginnen? Burgemeester Stekelenburgplein, aan de achterzijde van het station.
Tijd? Om 12.00 uur

2. STOUT
Als je met de Roze Karavaan meeloopt, kom je vanzelf uit op de Korte Heuvel. De bekende uitgaansstraat kleurt volledig roze tijdens STOUT. Het feest zal worden opgezweept door artiesten als Sjannies, Tommy Santo, DJ Bart, Fab x Paans, Raywell, Becker & La Bramba, Tessler en Lampegastuh. Tijd om mee te blèren op alle gay-songs en de billetjes te laten schudden!

Waar? Korte Heuvel
Tijd? Vanaf 13:00 uur

3. Oranje Goes Pink Outdoor
Een overdosis foute muziek, een hoop gezelligheid en lekkere beats. Die combinatie vind je tijdens Roze Maandag op het Pieter Vreedeplein. Er staan grote artiesten op het programma, dus dit wil je niet missen. Als je hierheen wilt hoef je andere locaties niet te laten vallen, want Oranje Goes Pink Outdoor begint pas om 20:00 uur. Maar wees wel op tijd, want vol = vol!

Waar? Pieter Vreedeplein
Tijd? Vanaf 20:00 uur

4. PINK Square
Het vertrouwde Piusplein is deze Roze Maandag het territorium van PINK Square. Een verrukkelijke line-up met DJ Daan Gayven, DJ Calvin Rigter, DJ Silvie Thijs en DJ Carlo. Een podium waar hete hitjes worden gedraaid zodat je lekker kunt dansen. Oh! We zouden ‘t beste bijna vergeten: er worden lekkere cocktails en gin tonics geschonken. Wat wil je nog meer?

Waar? Piusplein (Noord)
Tijd? Vanaf 13:00 uur

5. Dinner in the Sky
Natuurlijk zijn er nog veel meer gaytastische plekken waar je je Roze Maandag onvergetelijk maakt. Kun je nou echt niet kiezen? Dan kun je overal tegelijkertijd een kijkje nemen met Dinner in the Sky! Dit jaar nieuw op de Tilburgse Kermis en dit geeft gegarandeerd een adembenemend uitzicht over het roze Tilburg. Misschien kun je na deze skyflight een goede keuze maken voor de volgende bestemming.

Waar? Op een Roze Wolk 😉
Tijd? Reserveer je diner