Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Honderd miljoen millimeter regen – 7 tips om droog te blijven!

201707xx Header Rozemaandag1kopie fit19202 C800ssl1

Het mag dan wel Roze Maandag zijn, er is vandaag wel honderd miljoen millimeter regen voorspeld. Oké, dat is niet helemaal waar, maar van 12 millimeter kun je ook flink nat worden. Dat mag de pret natuurlijk niet drukken! Hier zijn 7 tips om deze roze maandag zo droog mogelijk te blijven:

Tip 1

Als het regent, kun je lekker droog blijven door in een overdekte attractie te gaan. Duh. Maar ja, denk er maar eens aan. Het reuzenrad, de botsauto’s of het spookhuis. Tussen de buitjes door kun je gauw door naar de volgende attractie, no worries! Oh en wat dacht je van die enorme panoramatoren op de Heuvel. Hoog en droog?

Tip 2

Een van de voordelen van de regen op Roze Maandag is dat je eindelijk je super fashionable roze regenjas mag dragen! Combineer hem leuk met je bijpassende regenlaarzen en je bent klaar om te gaan. Ook kan je een vette paraplu meenemen, al kan je die niet meenemen in de meeste attracties. Heb je nou geen leuke outfit? Dan kan je ook altijd nog je net gewonnen teddybeer als dakje boven je hoofd dragen om droog te blijven. Als’ie maar roze is!

Tip 3

Geen rijen! Want jij bent de die-hard die deze tips leest, maar dat heeft echt niet iedereen gedaan. Dus kom maar door met die halflege ritjes en het kunnen blijven zitten voor een tweede rondje. Kun je ook lekker snel weer door naar een volgende attractie. Man. Efficiënt!

Tip 4

De hele kermis staat vol met eettentjes, maar daar zou het vandaag wel eens vochtig kunnen worden. Misschien kun je vandaag beter in een cafeetje eten. Het voordeel hiervan? Je kan lekker overdekt en warm zitten, binnen én buiten. Met een parasol en een terrasverwarmer is het net zo lekker als dat het binnen is. Check wel even je weer-app om te kijken hoe lang je hebt om je hamburger weg te werken.

Tip 5

Als je de kermis middag erop hebt zitten, duik dan een van de grote of kleine muziektenten in. Het is Roze Maandag, dus je gaat je echt nergens vervelen. Groot voordeel is dat het overdekt is, zodat hoe dan ook lekker warm en droog blijft. Denk er wel aan om ook iets rozes aan te trekken onder je super fashionable roze regenjas, want die moet daar natuurlijk uit!

Tip 6

Doe jezelf en alle andere kermis bezoekers een lol. Watervaste make-up. Alsjeblieft.

Tip 7

Mocht het nou echt even te hard regenen hebben we nog één andere tip. Download de Kermis FM app op je smartphone. Je kunt dan waar je ook staat te schuilen naar Kermis FM kijken. En dat stopt niet als je weer thuis bent. Naast Ziggo kanaal 999 zijn we vandaag de hele dag op 101tv te zien! Kun je lekker droog kijken hoe iedereen nat wordt..