Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Exploitant van de dag: William Brunselaar-Ropers

201707xx Header Kamelenrace 2014 fit19202 C800ssl1

Iedere dag staat een kermisexploitant centraal bij Kermis FM. Een verslaggever gaat langs. Samen stappen ze in zijn of haar attractie, zodat we alles over de exploitant te weten te komen. Na afloop wordt het vriendenboekje ingevuld, want: friends for ever!

Naam: William Brunselaar-Ropers
Staat op de kermis met: Kamelenrace, en die van ons is de leukste van Nederland; de knuffels uit de nieuwe Minions-film hangen bij ons al in de attractie. We spelen continu in op de actualiteit en we zijn bovendien de eerste Kamelenrace die op de Tilburgse kermis staat.
In welke attractie stap je zelf ook graag? Vanaf dit jaar absoluut de Viewtower. Heel bijzonder dat we deze op de Tilburgse Kermis in premiere hebben in NL, en het uitzicht is fantastisch.
Wat is het leukste aan exploitant zijn? Ik houd van de levenswijze van exploitant zijn; het is heel divers – geen week is hetzelfde.
Waarom sta je graag op de Tilburgse Kermis? Je kunt het zien als de Eredivisie van de kermis; voor bezoekers is het uniek, maar voor exploitanten is het net zo’n grote eer om er te staan. Omdat het zo’n grote kermis is, is het ook een mooi podium voor ondernemers van attracties.
Welke attractie zou je wel graag willen exploiteren?Niet iets specifieks, maar vooral iets waarmee ik mensen kan entertainen; onze attractie staat voor vriendelijkheid, persoonlijk contact en we leggen de bezoekers graag in de watten.