Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Vandaag op de Kermis

201707xx Header Lage Prijs1 fit19202 C800ssl1

Vandaag is misschien wel de beste dag uit je leven. Je kan namelijk je portemonnee wat rust geven want de prijzen worden vandaag verlaagd.

Gereduceerde prijzen

Waar je normaal 5 euro voor betaalt is dat vandaag nog maar 3 euro. De kinderattracties zijn nog goedkoper; daar hoef je maar €1,50 af te rekenen bij de kassa.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zomercarnaval

En het geld wat je daarmee bespaard kan je weer mooi uitgeven tijdens de Zomercarnaval. Dat begin om 19.30u bij het Tirolerdorp. Verschillende lopende orkesten trekken door de stad zoals de Hofrakkers uit Rijen en Proost uit Tilburg.

Gehandicaptenmiddag

Als je dacht dat dat het was dan heb je het fout, want we trappen de dag af met de oudste thema dag van de Tilburgse Kermis. Stichting Werkgroep Recreatie Gehandicapten Gewest Tilburg organiseert vandaag de 47ste editie van de Gehandicaptenmiddag. De kermis is gewoon open, maar exploitanten houden vandaag extra rekening met mensen die een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Kortom er is genoeg te beleven op de kermis 5de dag van de Kermis. Zien we jou snel in Tilburg? Kijk van tevoren even of er nog plek in de garages is.