Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Kinderen zijn de baas op de kermis

201707xx Header Kindermiddag 2016kopie fit19202 C800ssl1

Vandaag zijn de kinderen de baas op de Tilburgse Kermis! Traditiegetrouw is woensdagmiddag kindermiddag. Dat betekent dat er wat extra activiteiten georganiseerd worden om de allerkleinsten de dag van hun leven te bezorgen.

Efteling Kids Radio

Op Kermis FM kun je tot 16.00 uur luisteren naar Efteling Kids Radio. DJ Mark staat in onze studio en hij draait de leukste kinderliedjes. Tijdens zijn programma krijgt hij hooggeëerd bezoek van onder andere Roodkapje en Assepoester. Om 15.00 uur komt ook Ralf Mackenbach in de studio.

Kindermiddag op het Piusplein

Op het Piusplein worden de hele middag extra activiteiten georganiseerd voor de allerkleinste bezoekers van de kermis. Roodkapje en Assepoester lopen op het plein rond om met hun kleinste fans op de foto te gaan. Ook kunnen kinderen een mooie kleurplaat maken.

Badeendenrace

Als je bent uitgedanst bij onze studio, ren dan snel naar de Piushaven. Die kleurt vanmiddag helemaal knalgeel als duizenden badeendjes een duik nemen tijdens de eerste editie van de Badeendenrace. De Badeendenrace is een race over 300 meter door de Piushaven. Dat wordt een fantastisch gezicht!

Vorig jaar zag de kindermiddag er zo uit: