Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Dit is een bericht voor je opa en oma

201707xx Header Bingo 2017 fit19202 C800ssl1

Geachte Oudere,

U was het waarschijnlijk alweer vergeten, maar het is vanmiddag uw middag op de Tilburgse Kermis! Vanmiddag kunt u die fijne balletjes weer lekker tegen elkaar horen tikken, terwijl u met andere senioren heerlijk nostalgisch herinneringen ophaalt over die eerste Tilburgse kermis in 1567. U weet het nog wel. Vanmiddag is het seniorenmiddag! Hier heeft u een lijstje met zeven dingen die u vanmiddag toch even gedaan moet hebben.


Als eerste
Het is niet onverstandig om even uw geheugen te trainen voor u vertrekt. U weet maar nooit. En dat moet dus wel. Weten. Wij van Kermis FM werken al dagen aan een geheugentrainer, speciaal voor u! Kijk hieronder maar eens. Doe goed uw best!

Ten tweede
Wat u ook gaat doen vanmiddag, op lege maag presteert u niet. En dat zou zonde zijn! Gelukkig zijn er heerlijke zoete hapjes te verkrijgen deze dagen. Het is misschien wat intensief om de hele kermis over te rollen, maar alleen al op het Stadhuisplein komen verschillende walmen u tegemoet. Poffertjes, wafels, snoepgoed, ijs, worstenbroodjes, pinda’s en zelfs een nostalgisch barretje! Zwaait u even met uw hand langs uw oor? Dat doen oma’s en opa’s altijd zo leuk!

Ten derde
Volg het grootste bejaardenvoorbeeld van de Tilburgse Kermis: Luchtbuks Ria. Deze 97-jarige schietoma weet al 81 jaar achter elkaar de roos te raken bij de schietkraam. Misschien gaat 81 keer een beetje te hoog gegrepen, maar één keer moet toch lukken?! Uw grote voorbeeld kunt u hieronder voor de 81e keer raak zien schieten. U hoeft het alleen nog maar even na te doen.

Ten vierde
Omdat u nu toch op het Stadhuisplein bent, kunt u nog snel even langs de Amstel Bierhal, enkele meters verderop. Tien dagen wordt hier gedanst, gefeest en plezier gemaakt voor het leven. Al kan dat voor één middagje prima een tandje rustiger. Vanmiddag om 14:00 start hier de enige echte Kermis Senioren Bingo! Er is livemuziek, en ja: ook prijzen! Omdat u boven de 65 bent, krijgt u ook nog eens een gratis bingokaart. Echt hoor, dit wilt u niet missen!

Ten vijfde
Het is niet onverstandig om even uw geheugen te trainen voor u vertrekt. U weet maar nooit. En dat moet dus wel. Weten. Wij van Kermis FM werken al dagen aan een geheugentrainer, speciaal voor u! Kijk hieronder maar eens. Doe goed uw best!

Ten zesde
Herinnert u zich dat nostalgische barretje nog waar u net geweest bent? Als u iets verder doorloopt vindt u een heel plein vol met attracties zoals u ze nog kent. De nostalgische kermis! De paardencarrousel, de zwanenzweefmolen, de luchtschommel, en oh! Die rups waar u in vervlogen jaren voor het eerst met ondeugende bedoelingen in dook..

En als laatste
Wat een lange middag is het geweest! De welverdiende rust is u natuurlijk van harte gegund. Maar, dan mist u wel het avondprogramma. Het is vanavond namelijk Caribbean Night! Het Pieter Vreedeplein is dan het middelpunt van gezellige dansjes in zomerse sferen. Vanaf een terrasje meekijken kan toch altijd? En geen zorgen, het is echt niet erg als u wat rollater komt.

Als u deze tips allemaal volgt, garanderen wij u een reuzefijne middag! Geniet er maar fijn van. Bingo!